Antwoord op uw vraag over In-Made

Antwoord op uw vragen over In-Made:
(Klik op de vraag om het antwoord te lezen.)

  • In-Made is een volwaardig productiebedrijf. U kunt dus dezelfde kwaliteit en service verwachten als van een regulier productiebedrijf: we leveren hoogwaardige producten en diensten. En dat doen we uiteraard binnen de afgesproken levertijd en volgens de leveringsvoorwaarden. En bent u onverhoopt toch niet tevreden? Onder Contact kunt u een klacht of suggestie voor verbetering achterlaten.

  • Voor iedere opdracht selecteert In-Made de meest geschikte gedetineerden. Zij worden begeleid door ervaren en vakbekwame werkmeesters. Onze werkmeesters zijn ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct en het behalen van de afgesproken levertijd. Daarnaast hanteert de In-Made Auditdienst voor haar productielocaties een In-Made Keurmerk (vgl. ISO 9001). Periodiek worden onafhankelijke audits uitgevoerd op naleving van onder andere werkinstructies en controles. Op deze manier bewaken we continu de kwaliteit van het productieproces én de eindproducten.

  • Werken met In-Made biedt een aantal voordelen. Zo zijn we verspreid over het hele land en beschikken we met 8000 man bijna altijd over voldoende mankracht. Dit betekent dat we snel aan de slag kunnen én dat we onze levertijden altijd kunnen halen. Daarnaast bieden we onze producten en diensten aan voor een aantrekkelijke prijs. Dat kan omdat we geen winstoogmerk hebben. Een ander voordeel is dat uw kostbare producten gegarandeerd veilig staan binnen onze muren. En ten slotte: als u werkzaamheden door ons laat uitvoeren, dan kunt u ook nog eens invulling geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  • Onze gedetineerden hebben een zeer diverse achtergrond en beschikken daardoor allemaal over andere ervaringen en competenties. Dat maakt dat wij van vele markten thuis zijn. Daarnaast zijn gedetineerden gemotiveerd: door te werken verdienen ze zakgeld, doen ze nuttige werkervaring op, kunnen ze een (deel)vak leren en besteden ze hun dag nuttig. Ook kunnen zij op die manier de kans krijgen om in de laatste fase van hun detentie buiten de muren te werken bij een van onze opdrachtgevers (Ex-Made).

  • In principe heeft u binnen drie werkdagen een offerte in huis. Mocht het gaan om een bijzondere opdracht, dan kan dit wat langer duren. Maar dat gaat altijd in overleg met u. Bent u akkoord met de offerte? Dan kunnen we in de meeste gevallen snel aan de slag. Uiteraard hangt dit wel af van de precieze aard en omvang van de opdracht.

  • In-Made heeft geen eigen transportdienst. Wel kunnen wij in de meeste gevallen het transport van uw producten laten verzorgen via een van onze transporteurs. Uiteraard kunt u uw producten ook zelf vervoeren of dit door uw eigen vervoerder laten doen. U kunt dan zelf een afweging maken. Ook informeren wij u graag over de mogelijkheden en voorwaarden van laden/lossen binnen onze muren.

  • Ja, de meeste locaties van In-Made beschikken over voldoende - en uiteraard zeer veilige - opslagruimten om uw producten (tijdelijk) op te slaan.

  • Natuurlijk! We laten u graag zien hoe we te werk gaan en wat we u te bieden hebben. Neem contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze accountmanagers.

  • In de werkplaatsen van In-Made wordt op dit moment in principe van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 16.45 uur gewerkt.

  • Machinaal verpakken heeft de toekomst. Om beter in te spelen op vragen van onze opdrachtgevers én om gedetineerden nog beter voor te bereiden op een baan als operator is In-Made gestart met machinaal verpakken met flowpackers. In-Made heeft de ambitie om deze dienst op meerdere locaties aan te bieden. Wij willen in goede samenwerking met opdrachtgevers het verpakken van (droge) voeding, loyality producten en andere producten verder ontwikkelen.