Wat zeggen onze klanten over In-Made?

"In-Made is in veel opzichten een normaal productiebedrijf"

"Mijn vooroordelen zijn weg!"

BadBoysBrand: 100% Made in Jail

Wij werken inmiddels alweer een jaar of 7 samen met PI Heerhugowaard. Voorheen beperkten die werkzaamheden zich tot eenvoudige klussen en handelingen, zoals bijvoorbeeld fotolijstjes voorzien van een print of pakketjes van ansichtkaarten bundelen.Totdat we een uitnodiging kregen om samen met een tiental ondernemers uit de regio een bezoekje te brengen aan PI Heerhugowaard. Dit was een zeer uitgebreide rondleiding waar ook de metaalwerkplaats werd aangedaan. En daar op die metaalwerkplaats stond de basis van BadBoysBrand; een hele stoere buitenhaard. Het idee was toen geboren.

Wij zijn van origine een reclamebureau dus we konden al onze creativiteit in de ontwerpen en marketing kwijt. De ontwerpen van de producten hebben wij allemaal in goed overleg met de werkmeesters en gedetineerden gedaan. Dit naar tevredenheid van alle partijen.

Inmiddels produceert BadBoysBrand in 8 PI’s door het hele land heen en staan onze producten in meer dan 100 winkels.

Connecting (Euroscaffold): "Interessante prijsstelling en Social Return gaan samen".

In-Made Alphen verricht voor Connecting laswerk van aluminium producten (http://www.euroscaffold.com/) en Veenhuizen verzorgt de poedercoating. Frank van der Weide:"Uiteraard is de prijsstelling een reden om met In-Made samen te werken maar het gaat vooral over de leverbetrouwbaarheid en kwaliteit. Ook heeft onze branche een schrijnend tekort aan goede vakmensen. Door onze samenwerking met In-Made ervaar ik dat een aantal gedetineerden ook ná detentie goede medewerkers zouden kunnen zijn”.

Stripes Clothing: "De jeugd bewuster maken van hun vrijheid."

Ons werk geeft hen een zinvolle invulling van detentie en hopenlijk inspireert het om na detentie een andere koers te kiezen. Lees meer »

Aarts Verpakkingsindustrie: "We waren eerst wel wat sceptisch."

Aarts Verpakkingsindustrie in Vaassen maakt onder andere 'lifehammers'. Hiermee kun je in geval van nood bijvoorbeeld een autoruit inslaan. Het bedrijf maakt gebruik van de diensten van PI Zwolle. Lees meer »

Mulder Bedrijfskleding: "Er zitten echt wel goede jongens tussen"

Soms worden klussen binnen de inrichting uitgevoerd, maar regelmatig zijn er één of twee gedetineerden bij het bedrijf gedetacheerd. Lees meer »

Bison International: "Van alle orders wordt 90% tot 95% op tijd geleverd."

Lijm- en kitproducent Bison doet al sinds de opening van PI Middelburg zaken met de inrichting. Lees meer »