Verpakken

Capaciteit op piekmomenten en de mogelijkheid om zowel grote als kleine opdrachten te laten uitvoeren. Dit zijn slechts enkele redenen om uw inpakkings- en verpakkingswerkzaamheden bij In-Made onder te brengen.

We leveren alle vormen van value added services. Naast het "klassieke" verpakkingswerk (inpakken, ompakken en verpakken, bestickeren) verzorgen wij ook uw mailings en stellen wij uw relatiegeschenken samen. Een special is het verpakken van voeding met behulp van flowpackers.

Flexibel

Al onze 25 locaties kunnen uw inpakkings- en verpakkingswerkzaamheden uitvoeren. U kunt het werk dus dicht bij uw bedrijf uitbesteden. Daarnaast hebben wij altijd voldoende capaciteit waardoor we snel kunnen beginnen én snel kunnen leveren. Daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om 1000 of tien miljoen stuks: zowel met kleinere als grote orders gaan we aan de slag. Ten slotte is het geen probleem om de opdracht tijdens de werkzaamheden uit te breiden: we zetten makkelijk een tandje bij.

Alles bij de hand

We beschikken over ruim opgezette werkruimtes. Daar is alles wat nodig is beschikbaar, zoals stroom, perslucht en handgereedschappen. Maar ook hulpmiddelen zijn aanwezig, zoals verpakkingsmachines, flowpackers, automatische hoeksealers, seal- en krimpmachines en tel- en weegmachines. Zijn er specifieke gereedschappen nodig? Dan zorgen we daar in overleg met u voor.

Machinaal verpakken van voeding

Naast meer klassieke vormen van verpakken gebruiken we ook flowpackers.

Andere voorbeelden van value added services

  • kerstpakketten samenstellen
  • bulkproducten ompakken, zoals strooizout
  • schroeven sorteren en verpakken
  • diervoeder verpakken
  • sets van automatten samenstellen
  • mailings verzorgen
  • cd's en dvd's verpakken
  • sets van verzorgingsproducten inpakken

Voor wie werken we?

We voeren verpakkingswerkzaamheden uit voor verschillende grote en kleine bedrijven, zoals Aarts Th. bv uit Vaassen (producent van onder andere de Lifehammer) en lijm- en kitproducent Bison International.