Houtbewerking

Welk houtproduct u ook nodig heeft, u kunt terecht bij In-Made. Zo maken wij bijvoorbeeld deuren en kozijnen, meubels, tuinschermen en logistieke producten zoals pallets, kratten en kisten. Uiteraard alles volgens uw wensen en kwaliteitseisen.

Alles voor handen

Onze werkplaatsen beschikken over een modern machinepark. Alles is voor handen om maatwerk te leveren. Zo beschikken we over vierzijdige schaafmachines, breedbandschuurmachines, formaat- en wandzagen, frezen, hydraulische persen, pennenbanken en meerspillige boormachines. En is het houtproduct af? Dan kunnen we het eventueel ook voor u assembleren, verpakken en (laten) vervoeren.

Optimale kwaliteit

Houtbewerking is specialistisch werk. Daarom voeren speciaal geselecteerde gedetineerden dit uit. Vaak combineren zij het werk met een vakopleiding. Bovendien begeleiden ervaren en opgeleide werkmeesters de werkzaamheden. Daardoor leveren we dezelfde optimale kwaliteit als een regulier houtbewerkingsbedrijf.

Een paar voorbeelden

  • (tuin)meubilair
  • speeltoestellen
  • beddenframes
  • pallets, kisten en kratten
  • pergola's

Voor wie werken we?

We werken voor verschillende grote en kleine bedrijven, zoals palletmaker Faber Pallets BV maar ook voor groothandels en bouwcentra.