Coating

De metalen producten die wij maken, werken wij af in onze poedercoatspuiterijen. Ook coaten wij producten die u zelf aanlevert. In-Made werkt voor uiteenlopende branches, zoals automotive, rijwielen en de afvalverwerkingsindustrie.

Maatwerk

We coaten vrijwel ieder product uit de metaalsector. Dat doen we met epoxy- of polyesterpoeder. Of uw opdracht nu groot of klein is, het gaat om een product met een ingewikkelde vorm, of als u een bijzondere kleur wenst: wij gaan ermee aan de slag. We leggen de nadruk op het poedercoaten van staalproducten, maar werken ook met bijvoorbeeld aluminium en roestvast staal. Ook handig om te weten: we doen ook aan oppervlaktebehandeling. Daarnaast kunnen we uw producten na het coaten ook assembleren, verpakken en (laten) vervoeren. Zo heeft u van begin tot eind geen omkijken naar het productieproces.

Optimale kwaliteit

Poedercoaten is specialistisch werk. Daarom voeren speciaal geselecteerde gedetineerden dit uit. Vaak combineren zij het werk met een vakopleiding. Bovendien begeleiden ervaren en opgeleide werkmeesters de werkzaamheden. Zij zijn afkomstig uit het bedrijfsleven en specialist op hun vakgebied. Zo garanderen wij een optimale kwaliteit van het product.

Een paar voorbeelden

  • meubels
  • landbouwmachines
  • schepen
  • auto's
  • rolstoelen