Van oud naar nieuw

Weblog

In-Made heeft een geheel vernieuwde website in gebruik genomen.

Vandaag lanceert In-Made een nieuwe website. Waarom? Omdat het nodig was. De oude website was gedateerd en voldeed niet meer aan de huidige eisen en wensen op het vlak van vormgeving, functionaliteit en weergave op tablets en smartphones.

Met deze nieuwe website is dat allemaal in één keer opgelost.

Mooier en beter

In-Made is onderdeel van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). De nieuwe, verbeterde en vooral veel mooiere layout is dan ook afgeleid van de website van DJI (en andere MvJ-websites) die ook geleidelijk overgaan. Een aantal van de verbeteringen op een rij:

  • De website is breder geworden, je ziet meer in één keer.
  • Nieuwe lettertypes. Deze huisstijl vergroot de leesbaarheid van teksten en menu's.
  • Groter contentvlak. De hele linkerzijde is nu voorzien van tekst en beeld.
  • Ook nieuw: het footergedeelte. Onderaan elke pagina staan veelgebruikte links.

En mobieler!

Een website moet tegenwoordig, zoals dat heet, responsive zijn. Alle pagina's en toepassingen moet geschikt zijn voor smartphones, iPads en andere tabs. De noodzaak is van dien aard dat Google in de zoekresultaten onderscheid maakt: non-responsive websites worden niet meer getoond in zoekresultaten. De nieuwe website van In-Made is dus ook geschikt gemaakt voor phones en tabs. Teksten, knoppen, menu's en beelden worden altijd op de juiste wijze weergegeven, op elk apparaat. Zo verandert het menu bovenaan (Home, Actueel ... Contact) in één handig knopje als de website op een smartphone wordt geopend.

Jouw feedback is altijd welkom!

Heb je een vraag over In-Made of specifiek over de website? Wil je een complimentje geven? Heb je een goede tip voor ons of andere feedback? Laat het ons weten, onder Contact vind je onze gegevens en webformulieren.

Niemand is perfect en er gaat wel eens iets mis. Heb je een klacht van welke aard dan ook? Laat het ons weten, wij gaan het voor je oplossen.